Nieuwe ANWB Wandelgidsen 2017

Nieuwe ANWB wandelgidsen

In deze nieuwe ANWB wandelgidsen staan 28 wandelroutes met een afstand van 5 tot en met 16 kilometer. 

Deze gidsen zijn een geheel herziene uitgave van eerder uitgegeven boekjes uit 2011. De wandelgidsen bevatten veel informatie over de veranderde natuur en geven tips waar je juist in deze periode van het jaar op moet letten. Verder leuke horecatips, aandacht voor bezienswaardigheden, duidelijke routekaarten en QR-codes die verwijzen naar informatieve filmpjes.

Herfst & Winter

In deze gids staan 28 wandelroutes, daar waar de natuur in het najaar op haar mooist is. Banjeren door versgevallen bladeren of over een ‘laarzenpad’, avontuurlijk struinen door geurende en kleurende herfstbossen of wandelen door het verstilde winterlandschap.

Lente & Zomer

Ook in deze gids staan 28 wandelingen. De mooiste wandelingen in de periode van eind februari tot en met augustus. Op ontdekkingstocht tussen de bollenvelden, kuieren langs ontluikend groen en bloesems en onderweg luisteren naar het gezang van de vogels.

• website: www.anwb.nl
• cartografie: Cartographics

Nieuwe ANWB Wandelgidsen

2017-08-23T14:50:36+00:00augustus 23rd, 2017|Gids, Informatie, Uitgever|