Primavera Ride 2018

NL Tour Rides

Deze wielerorganisatie verzorgd elk jaar diverse wielrentochten door het hele land met een toertochtkalender van maart tot en met oktober. De toertochten zijn voor de recreatieve, geoefende en fanatieke amateurwielrenners. De NL Tour Rides evenementen onderscheiden zich in kwaliteit, prachtige routes en een bijzonder programma, veelal georganiseerd vanaf unieke locaties.

De 2018 kalender van NL Tour Rides omvat de Tour Rides Series met 9 wielertochten, de Gran Fondo Series met 6 tochten en een aantal special events.

Cartographics verzorgd vanaf dit jaar de kaarten voor deze wielrentochten. De drie etappe afstanden zijn in één overzichtelijke kaart weergegeven en tonen met duidelijke symbolen de locaties waar men als renner moet opletten voor een gevaarlijke kruising of afdaling, waar routes gesplitst worden en waar de verzorgingsposten zich bevinden.

Primavera Ride 2018

De Primavera Ride kent drie afstanden; 70 km – intense, 95 km – endurance en 130 km – Epic. De start en finish zijn bij het Fort Vechten in Bunnik. Alle afstanden gaan door de mooiste delen van de provincies Utrecht en Gelderland, zoals de Neder Veluwe, lang de Rijn, de Grebbeberg en de Amerongse Berg. De route is een combinatie van mooie klimmetjes, afgewisseld met vlakke stukken heide of polderland en glooiend heuvellandschap (Utrechtse Heuvelrug).

De Primavera Ride routes bieden je de kans om de eerste serieuze klimmetjes van het jaar te bedwingen. Je rijd over de Amerongse Berg, de Pyramide van Austerlitz, de Italiaanse weg en de Grebbeberg.

NL Tour Rides, Primavera Ride

Door de prachtige omgeving rondom Veenendaal, Arnhem, Wageningen en Driebergen/Zeist kom je genoeg prachtige natuur en mooie fietsuitdagingen tegen! Onderweg zijn er twee stops voor de Epic en Endurance afstanden en voor de Intense route is er één stop. Alle verzorgingsposten zijn overvloedig uitgerust met een drankje, fruit, wafels en koeken.

De twee verzorgingsposten bevinden zich in Partycentrum Leersumseveld in Leersum en in het dagrecreatiegebied Kwintelooijen te Rhenen. Splitsingen in de route afstanden zijn net voor Veenendaal en vlak  voor Rhenen.

Voor meer informatie over deze wielertochten: https://www.nltourrides.nl

2018-03-14T15:50:29+00:00maart 15th, 2018|Sport|