Flandrien Ride 2018

Tour Rides Series

De Tour Rides Series verzorgd elk jaar diverse wielrentochten door het hele land met een toertochtkalender van maart tot en met oktober. De toertochten zijn voor de recreatieve, geoefende en fanatieke amateurwielrenners. De NL Tour Rides evenementen onderscheiden zich in kwaliteit, prachtige routes en een bijzonder programma, veelal georganiseerd vanaf unieke locaties.

De 2018 kalender van NL Tour Rides omvat de Tour Rides Series met 9 wielertochten, de Gran Fondo Series met 6 tochten en een aantal special events.

Cartographics verzorgd vanaf dit jaar de kaarten voor deze wielrentochten. De drie etappe afstanden zijn in één overzichtelijke kaart weergegeven en tonen met duidelijke symbolen de locaties waar men als renner moet opletten voor een gevaarlijke kruising of afdaling, waar routes gesplitst worden en waar de verzorgingsposten zich bevinden.

Flandrien Ride 2018

Datum: zondag 1 april 2018
Startlocatie: Oude Molen, Ginnekenmarkt 17 in Breda.

De Primavera kent drie afstanden; 75 km – intense, 110 km – endurance en 150 km – Epic. De start en finish zijn in de wijk Ginneken te Breda, de meest Vlaamse stad van Nederland. De routes zijn uitgezet door oud winnaar van Kuurne-Brussel-Kuurne en Eurosport commentator Bobbie Traksel.

Door de prachtige omgeving rondom Breda, Baarle-Nassau, Zundert en delen over de grens in België kom je genoeg prachtige natuur en mooie fietsuitdagingen tegen!

Tor Rides Series, Flandrien Ride

Onderweg zijn er twee stops voor de Epic en Endurance afstanden en voor de Intense route is er één stop. Alle verzorgingsposten zijn overvloedig uitgerust met een drankje, fruit, wafels en koeken. In alle afstanden bevinden zich ook delen waar de renners over kasseien rijden. De locaties van de kasseien zijn met een symbool aangegeven in de routekaart.

Splitsingen in de route afstanden zijn bij Rijsbergen en net na Zundert.

Voor meer informatie over deze wielertochten: https://www.nltourrides.nl

2018-03-26T09:19:03+00:00maart 26th, 2018|Sport|