King’s Ride 2018

Tour Rides Series

De Tour Rides Series verzorgd elk jaar diverse wielrentochten door het hele land met een toertochtkalender van maart tot en met oktober. De toertochten zijn voor de recreatieve, geoefende en fanatieke amateurwielrenners. De NL Tour Rides evenementen onderscheiden zich in kwaliteit, prachtige routes en een bijzonder programma, veelal georganiseerd vanaf unieke locaties.

De 2018 kalender van NL Tour Rides omvat de Tour Rides Series met 9 wielertochten, de Gran Fondo Series met 6 tochten en een aantal special events.

Cartographics verzorgd vanaf dit jaar de kaarten voor deze wielrentochten. De drie etappe afstanden zijn in één overzichtelijke kaart weergegeven en tonen met duidelijke symbolen de locaties waar men als renner moet opletten voor een gevaarlijke kruising of afdaling, waar routes gesplitst worden en waar de verzorgingsposten zich bevinden.

King’s Ride 2018

Datum: zaterdag 28 april 2018
Startlocatie: Huis Doorn te Doorn

De toertocht kent drie afstanden; 80 km – intense, 110 km – endurance en 160 km – Epic.

De King’s Ride bestaat uit drie afwisselende routes vanaf het ‘keizerlijke’ Huis Doorn in Doorn op de Utrechtse Heuvelrug. De routes gaan langs een aantal vorstelijke locaties, waar een deel van de historie van ons Koningshuis is geschreven. Ook zitten er wat klimmetjes en boswegen in over o.a. de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe.

Tour Rides Series, King's Ride

Voor meer informatie over deze wielertochten: https://www.nltourrides.nl

2018-04-23T12:51:07+00:00april 23rd, 2018|Sport|