Gran Fondo Amsterdam 2018

NL Tour Rides

De NL Tour Rides verzorgd elk jaar diverse wielrentochten door het hele land met een toertochtkalender van maart tot en met oktober. De toertochten zijn voor de recreatieve, geoefende en fanatieke amateurwielrenners. De NL Tour Rides evenementen onderscheiden zich in kwaliteit, prachtige routes en een bijzonder programma, veelal georganiseerd vanaf unieke locaties.

De 2018 kalender van NL Tour Rides omvat de Tour Rides Series met 9 wielertochten, de Gran Fondo Series met 6 tochten en een aantal special events.

Cartographics verzorgd vanaf dit jaar de kaarten voor deze wielrentochten. De drie etappe afstanden zijn in een overzichtelijke kaart weergegeven en tonen met duidelijke symbolen de locaties waar men als renner moet opletten voor een gevaarlijke kruising of afdaling, waar routes gesplitst worden en waar de verzorgingsposten zich bevinden.

Gran Fondo Amsterdam 2018

Startlocatie: Sportcomplex van Amstelborgh/Borchland – Amsterdam-Zuidoost

De Gran Fondo Amsterdam wordt gereden op Hemelvaartsdag donderdag 10 mei en kent drie afstanden; 80 km – intense, 110 km – endurance en 160 km – epic. 

Alle afstanden starten en finishen vanaf het Amstelborgh/Borghland sportcomplex nabij de Johan Cruijff Arena. Deze toertocht brengt alles wat je niet verwacht in en om Amsterdam. Fietsen langs de mooiste plekjes door ’t Gooi en de natuurgebieden van de Loosdrechtse en Vinkeveense Plassen. De laatste tientallen kilometers kronkelen door het Groene Hart ten zuiden van Amsterdam en langs de rivier de Amstel terug naar de finish. Alle afstanden hebben onderweg verzorgingsposten met uitgebreide verzorging.

In 2018 zijn er nog drie tochten die deel uitmaken van de Gran Fondo Series:

10 juni Gran Fondo Brabant
26 augustus Gran Fondo Rotterdam
9 september Gran Fondo Veluwe

Voor meer informatie over deze wielertochten: https://www.nltourrides.nl

NL Tour Rides

2018-05-04T09:05:53+00:00mei 4th, 2018|Sport|