1K Ride 2018

Tour Rides Series

De Tour Rides Series verzorgd elk jaar diverse wielrentochten door het hele land met een toertochtkalender van maart tot en met oktober. De toertochten zijn voor de recreatieve, geoefende en fanatieke amateurwielrenners. De NL Tour Rides evenementen onderscheiden zich in kwaliteit, prachtige routes en een bijzonder programma, veelal georganiseerd vanaf unieke locaties.

De 2018 kalender van NL Tour Rides omvat de Tour Rides Series met 9 wielertochten, de Gran Fondo Series met 6 tochten en een aantal special events.

Cartographics verzorgd vanaf dit jaar de kaarten voor deze wielrentochten. De drie etappe afstanden zijn in één overzichtelijke kaart weergegeven en tonen met duidelijke symbolen de locaties waar men als renner moet opletten voor een gevaarlijke kruising of afdaling, waar routes gesplitst worden en waar de verzorgingsposten zich bevinden.

1K-Ride 2018

Datum: Zondag 1 juli 2018
Startlocatie Oosterbeek: Westerbouwing

De toertocht kent drie afstanden; 80 km – intense, 120 km – endurance en 145 km – Epic.

Alle afstanden starten en finishen vanaf de Westerbouwing in Oosterbeek. De 1K-Ride daagt je klimtalenten uit. In de omgeving rondom Arnhem zoeken we alle klimmetjes op en bedwing je meer dan 1.000 hoogtemeters. Beklim een Alpencol in Nederland! Onder andere de bekende Posbank en de Italiaanse Weg. In totaal zijn er 25 klimmetjes bedwingen. Alle afstanden hebben onderweg verzorgingsposten met uitgebreide verzorging.

Tour Rides Series

 

Voor meer informatie over deze wielertocht en hoogteprofielen zie: https://www.nltourrides.nl

2018-06-28T08:06:37+00:00juni 28th, 2018|Sport|