NL Tour Rides

De NL Tour Rides Series verzorgd elk jaar diverse wielrentochten door het hele land met een toertochtkalender van maart tot en met oktober. De toertochten zijn voor de recreatieve, geoefende en fanatieke amateurwielrenners. De NL Tour Rides evenementen onderscheiden zich in kwaliteit, prachtige routes en een bijzonder programma, veelal georganiseerd vanaf unieke locaties.

De 2018 kalender van NL Tour Rides omvat de Tour Rides Series met 9 wielertochten, de Gran Fondo Series met 6 tochten en een aantal special events.

Cartographics verzorgd vanaf dit jaar de kaarten voor deze wielrentochten. De drie etappe afstanden zijn in een overzichtelijke kaart weergegeven en tonen met duidelijke symbolen de locaties waar men als renner moet opletten voor een gevaarlijke kruising of afdaling, waar routes gesplitst worden en waar de verzorgingsposten zich bevinden.

Gran Fondo Rotterdam 2018

Startlocatie: Zevenhuizen, roei-complex Willem-Alexander Baan

De Gran Fondo Rotterdam wordt gereden op zondag 30 september en kent drie afstanden; 80 km intense, 110 km endurance en 160 km epic. 

Alle afstanden starten en finishen vanaf de Willem-Alexanderbaan. Deze Gran Fondo voert door bekende Rotterdamse wijken en wateren zoals De Maas, Kralingen en De Rotte zijn allemaal in de route opgenomen. Maar ook de polders, bossen, dijken en natuurgebieden rondom Rotterdam ontbreken niet. Buiten Rotterdam loopt de route door vele kleine dorpjes onder de rook van Rotterdam.

Voor meer informatie over deze wielertochten:https://www.nltourrides.nl

NL Tour Rides Series